lauantai 21. tammikuuta 2012

Bloggausta pitkästä aikaa

Moippadi!
Bloggaus on jäänyt nyt lyhyeen, koska...No itseasiassa siihen ei oo mitään syytä, paitsi, että olen ollut ulkona tosi paljon näinä päivinä. 

Panfun tämänkertainen "viikkotehtävä" on kyllä luisunut aika pitkäksi, sillä: Ensin piti odottaa päiviä, että Napasapa pääsi Panfuun, sitten piti sulattaa Napasapa. Sen jälkeen Napasapa nukkui noin viikon. Napasapa heräsi keskiviikkona, jonka jälkeen piti meidän saada Troy tekemään jättipannari Paul the Kidille. Kanan piti munia muna, piti hakea maitoa sekä jauhoja. Ja nyt sitten odotellaan viikko sitä pannarin valmistumista...Milloin tulee tehtävä Kitkeriöstä? Siitä on jo aikaa, kun viimeksi päästiin selvittämään Kitkeriön saloja. 

Ja nyt sitten hieman surullisempia uutisia. Minä ja Maggy olemme poistaneet Mag & Mol-blogin sekä Cherryn ja Chibyn kotilokuulumiset-blogin. Emme viitsineet enää pitää niitä pystyssä, koska emme kirjoitelleet sinne paljoa ja meillä on omat blogit. Mutta blogeja menee ja tulee. Yleensä blogit, joita pidetään porukalla, eivät kannata kovin pitkään. Mutta nyt menen, moikka!

Tassutellen: Molly :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti