sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Moi taas!

Kysymyksiä?
 Moikka taas...Koska olen blogissa ekoja kertoja haluaisin kysyä muutamia kysymyksiä:a.Miten tekstiin saa liitettyä kuvia?b.Miten otan kuvia tietokoneella?c.Miten muutan blogini ulkoasua?Jos tiedät vastaukset näihin kysymyksiin vastaa minulle kirjoittamalla vastaus kommenttiin!Siihen saakka hyvää SILLY MOO juhlaa!

1 kommentti:

  1. Moi Molly!
    Tekstiin saa liitettyä kuvia menemällä linkin oikeanpuoleiseen kuvan kuvaan. Paina siellä valitse tiedostot ja siihen ilmestyy koneelle tallentamiasi kuvia. Valitse niistä ja paina avaa. Ja lopuksi paina lisää valitut.
    b. Saat liitettyä kuvia painamalla pari sekuntia näppäimistön yläreunassa olevaa nappulaa, jossa lukee PrtSc ja alapuolella break. Jos kuva ei jähmety hetkeksi, koeta painaa myös näppäintä Ctrl samaanaikaan. Sitten mene Paintiin. Se löytyy kaikista tietokoneista, jos sitä ei näy kun painat lipunkuvaa alakulmassa, täytyy sinun etsiä kaikista ohjelmista. Sitten mene sinne paintiin ja paina yhtäaikaa näppäimiä Ctrl ja V, ottamasi kuvan pitäisi ilmestyä ruutuun ja jotteivat tietokoneesi muut osat kuten ylhäällä kuvaa olevat aloitussivu ja kirjanmerkit sun muut näkyisi, paina rajaa näppäintä se löytyy vasemmasta yläkulmasta oikealta. Sitten kun olet rajannut, paina hiiren oikeaa näppäintä ja paina rajaa. Kuva rajautuu ja voit painaa rastista ja siihen ilmestyy tallenna, älä tallenna ja peruuta. Jos kuva vastaa haluamaasi, paina tallenna ja nimeä kuva.
    c. Ulkoasua voit muuttaa painamalla ulkoasusta ja lisäämällä erilaisia gadgetteja. Paina sivuelementeistä uusi gadget ja siihen ilmestyy mitä voit lisätä. Voit lisätä videopalkin tietyllä avainsanalla kuten kissa. Voit laittaa laskurin, kuvia sivuun ja kaikenlaista muuta mukavaa. Huh..tulipa pitkä kommentti. Toivottavasti siitä oli apua!
    Maggy

    VastaaPoista