perjantai 2. syyskuuta 2011

Blog I Like Award ja asiaa lehmänhaamusta

Heips höpönassu mussukkaiseni!
Mites on teidän viikonloppunne startannut? Mulla ainakin ihan normaaliin tapaan :). Sain muuten Maggylta taas Blog I Like Awardin, joten eiköhän mennä sen asian pariin!
Ja ohjeet tulevat taas tässä:

Tällä kertaa annan Blog I Like Awardin ensinnäkin Uniellalle! Hei, onko hän taas alkanut blogata?! Luulin, että hän loppasi...Muistinko väärin? No, siis Uniellan blogi erottuu edukseen hienoilla ideoilla ja ulkoasukin on upea!

Toinen, joka ansaitsee palkinnon on Tillervo! Hänenkin bloginsa on erittäin kekseliäs ja Tillervo onkin keksinyt monia meidän Pandojen blogejamme muuttavia asioita!

Kolmas Blog I Like Awardin saaja olkoon...Tiias ja Noras, jälleen kerran! Heidän bloginsa on ihana ja heillä on aina jotain uutta ja kivaa kerrottavaa. He tekevät mielestäni juuri sopivan pituisia tekstejäkin!

Ja kysymyksiin en jaksa uudelleen vastata.

Ja sitten Panfun Pandakkaaseen maailmaan :D!
Linnan aulassa kummitteli se vanha lehmänhaamu ja se oli aika vihainen. Uhkasi kirota minut, katsokaas vaikka, minulla on todistusaineistoa!

Onneksi taioin sen takaisin siihen sen kurhaan lehmäntaljaan :D. Huomenna Panfublogissa Max ja Ella kertovat meille kuinka lehmähaamusta tuli sellainen. Eiks olekkin jännää?? Musta ainakin on! 
Valitettavasti nyt en jaksa enempää bloggailla ja olen ollut koneella jo monta tuntia :o! Apuaa! No, hyvät illanjatkot teille sokeritassut ^^

Sokerisin tassuin: Molly
P.S. Ihmettelette varmaan miten niin Maggy antoi Blog I Liken taas minulle. No, katsokaa vähän myöhempiä tekstejä, niin ymmärrätte.

2 kommenttia:

  1. Jee! Molly, oon etsiskellyt sun blogias kaikkialta mut en oo löytäny... Tähän asti! Jee, sain sulta sen ... mikä nyt olikaa? xD Kopsaaksmä siis ton blog awards jutun sulta??? Ja noi ohjeet varmuuden vuoks!

    Joo, oot oikeessa, loppasin yhessä vaiheessa, mutta sitten halu taas palasi! Kiitos mahtavista kehuista, ja muuten, liityin lukijakses! ;D

    Pandatassutellen, Uniella :)

    P.S. I love you Molly3, mutta ei kirjaimellisesti! Ihanaa kun löysim taas sun blogin!!!

    P.P.S. oIKEESTI, alatko taas seurata blogiani aktiivisesti!? Tuhannet tassuni halaavat sinua jo, vaikket vastannutkaan vielä! ;D

    VastaaPoista
  2. Moipsis Unielluska!
    Kiva, kun taas luet mun blogiani :). Joo, ja sun velvollisuutesi on kopsata noi säännöt sekä toi postimerkin näköinen kuva. Lue ohjeet ja tee postaus, jossa annat kolmelle pandabloggarille Blog I Like Awardin ja vastaa niihin kolmeen kysymykseen! Ja mäkin pidän sinusta kovasti:D! Ja alan OIKEASTI lukea sun blogias taas, ahkerasti :)!

    VastaaPoista