keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Savityötä ja kotiloita

Iltaa Bambupandat!
Kävin juuri savitöissä. Siellä oli ihanaa!! Tein tuleville kotiloilleni siellä lepo-ja leikkipaikkoja :3. Niin, saan yhdeltä kaveriltani kotiloita :). Voisin kertoa niistä joskus hieman lisääkin...Kuvataideluokassa oli sellainen muotokuva, jostain Mozartista tai jostain ja siinä meni kyllä varmaan vuosi sitä tehdessä, oli se niin mahtava!!  
   Viimeviikon torstaina keskustelimme hissan tunnilla oikein oleennaisesta asiasta, vessoista xD. Mutta en nyt viitsi sen enempää sanoa, sillä Panfun valvojat saattavat tarkkailla o.o. Koulussa tänään meillä oli matikankoe ja voi jestas..Mun isän kaverin lapsen kokeessa oli ollut sellainen megavaikea tehtävä, jota me eilen yritettiin pähkäillä...Ja eikös se sitten ollutkin siinä tämänpäiväisessä kokeessa!? Mutta emme eilen sitä laskeneet loppuun, joten mulla taisi mennä hieman väärin...Mutta ei se mitään.
  
Voi, ei! Mulla pitää olla viikon päästä valmiina enkun projekti...Enkä ole vielä aloittanutkaan! Teen Michael J Foxista. Hän näytteli pääroolissa Paluu tulevaisuuteen-elokuvissa :)). Noh, nyt kyllä ylös, iltapalalle ja nukkumaan :)

Tassut taivaisiin: Molly

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti