sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Mag & Mol, salaisuuksia ja Blog I Like Award!

Heipsis Pandanpallerot!
Jee! Panfu toimii taas! Ihanaa, sain tänään ensimmäisen osan hummeriasusta, pään. Sitä ei kyllä vielä voi laittaa päälle, harmi vain :(. Tiesittehän, että Panfussa ei voi käyttää mitään kultiskamoja, mutta profiilissa on värit! Hauskaa.
   Meidän takapihalla tapahtuu juuri nyt kummia, haluatteko kuulla? Oravat metsästävät pikkulintuja :o ! Varokaa söötit pikkulinnut!
   Maggy oli muuten eilen meillä. Menimme taas pellolle juoksemaan ja kiivettiin myös heinäpaalien päälle :D . Ja teimme myös yhteisen blogin! Tässä osoite:http://magjamol.blogspot.com. Noin! Meisän ikioma yhteinen blogiliinimme :) .
   Ja sitten salaisuuksiin...Bloiini ilmestyy kaksi, tai yksi sivu(a)...Tulee välipalavinkkejä, pirtelöitä, jälkiruokia ja muita reseptejä! Ja sitten tulee myös kaikkia kiwoja käsityöohjeita. Ja alan piirtelemään Pandoja, vähänkuin Tille, mutta eri tyylillä :). Tästä tulee parempi blogi seuraavan kahden kuukauden aikana! Ja enää tasan kaksikymmentä blogitekstiä, niin on pyöreät 200 blogitekstiä koossa! Mutta, ennenkuin toteutetaan nämä unelmat, niin nyt Blog I Like Awardsin vuoro! Sain sen taas kerran Maggyliinilta ^^.

Tällä kertaa annan Blog I Like Awardin..

Annmarylle! Hän loppasi Panfun ja bloginsa, mutta nyt hän on palannut ja bloggaa hyvin ahkerasti! Hänen bloginsa on söpö ja Annmary keksii uusia juttuja ja ihania postauksia!

Ja jälleen Maggylle! Hänellä on niiiin ihana blogi!! Eikä Maggylta lopu ideat koskaan! Niitä tulee kokoajan lisää yhtä nopasti kuin karamelleja karamellitehtaalta :D !
Sekä Uni! Hänen bloginsa on iihana ja kekseliäs!

Olettekos muuten nähneet elokuvan Paluu tulevaisuuteen? Mä olen. Katsoin juuri kakkososan eilen illalla. Nitä on neljä elokuvaa, kaksi on vielä katsomatta, jänskää :``D . 
  Selasin just Panfun Pandojen blogit-listaa ja liityin juuri kymmenen ihanan blogin lukijaksi!!

Tassut tulevaan:Molly

1 kommentti:

  1. Sait minulta Panda Friendship -palkinnon! Lue säännöt yms. blogistani! :)

    VastaaPoista