perjantai 24. joulukuuta 2010

Joulujuttuja, pitkä postaus ja Meri Kurisumasu!

Moikka taas ja Hyvää Joulua kaikille!
Moikkelis taas!Tänään on suuri päivä kaikille pikkulapsille ja muillekkin ja myös vähän minullekkin!Eli jouluaatto!Eli Hyvää Joulua itse kullekkin!VIHDOINKIN!Kohta tulee joulupukki ja pääsee avaamaan lahjoja, mutta lahjat eivät ole mielestäni tärkeintä joulussa...Tärkeintä joulussa on yhdessä olo ja joulumieli!Kerronpa vähän tästä postauksesta:Pelilehden Special-osio on täällä sekä Kipeä joulupukki-tarinan toinen ja samalla VIIMEINEN osa julkaistaan myös tässä postauksessa!Ensin joulutarina osa 2/2!Jouluisia lukuhetkiä teille kaikille!

Kipeä Joulupukki osa 2/2
Tarina jatkuu tästä:Molly ja Violet olivat juuri hakemassa Pukille lääkkeitä sekä lämmintä Glögiä...


-Molly...Ehdimmeköhän ajoissa?, Violet epäröi.
-Uskon niin sisko-kulta!, Molly yritti rohkaista Violettia.


Kun Molly ja hänen siskonsa Violet olivat juosseet Korvatunturilla ees ja taas he löysivät Tohtoritontun ja kyselivät neuvoja tältä miten Pukki taas paranisi?


-Jaahas!Pukilla on kuumetta...Kuulkaas te kaksi!Jos joulupukilla on kuumetta sitä ei voi parantaa, sillä joulupukki ei ole tonttu!Minulla on VAIN rohtoja tontuille.Teidän pitää pistää töpinäksi ja vain toivoa, että joulupukki paranee, Tohtoritonttu kertoi.


Siskokset juoksivat takaisin Muorin luo kertomaan.


-Antoipas hän tosi hyviä neuvoja!, Violet puuskaisi.
-Samat sanat, Molly vaikerteli.
-Mitäköhän Tohtori tarkoitti sillä, että meidän pitää pistää töpinäksi?, Violet ihmetteli.
-Aivan!Tule nyt äkkiä!Meidän täytyy leipoa piparit ja paketoida lahjat!
-Nyt vasta???!!!!, Violet ällistyi.
-Tule nyt äkkiä!!, Molly hoputti.
Ja niin Molly ja Violet työskentelivät.Ja työskentelivätkin hurjasti!Lopulta oli jouluaatto ilta ja he menivät katsomaan joulupukkia...
-Pukki!Oletko jo terve!?, Molly hätäili.
-Voi kuulkaas lapsukaiset.En minä ole oikeasti sairas!Tämä oli Pukin jokavuotinen testi, jonka teen jokaiselle ahkeralle Pandalle, mutta te toimitte kyllä niin loistavasti, että minä toteutan toiveenne ja teen teistä Pukin Aputonttuja!Nyt kiireelle rekeen!Kaikille pitää jakaa lahjat ja meillä on vain yksi yö aikaa!


Ja niin siskosten suurin toive toteutui.Kuka tietää, vaikka he tänä iltana tulisivat vierailulle juuri sinun kotiisi!

Jaahas!Siinä se tarina olikin.Oliko hyvä tarina?Toivottavasti pidätte siitä!Se ei kylläkään ole mielestäni niin kiva tarina kuin Maggyn ja nyt voin sanoa etten ole matkinut Maggy tarinaa ja keksin tuon juonen jo ensimmäisinä joulukuun päivinä!Sitten on Pelilehden aika valloittaa ruutu!


Tassuttain:Molly ja Violet!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti