lauantai 5. maaliskuuta 2011

Asiaa riittää

Moipsulikeikkaa!
Molly täällä taas kirjoittelee! Elikkäst, ensin vähän asiaa Panfusta!
Sain koko karnevaaliasun pelleltä ja se näyttää aika.. No.. Ne "rillit" siis se naamio on aika yliammuttu, mutta muut osat ovat ihan okei! Ja sitten........... Ei kai Panfusta muuta ollutkaan.
Sitten vähän tämän blogin tulevaisuudesta! Eli Molly-Townia alan tekemään viimeistään ensiviikolla. Ja blogiini on EHKÄ tulossa uusi maskotti.. Ja sitten!!! Minua ärsyttää, kun kaikki aina sanovat:HETI POIS ELLAN JA MAXIN JA KAMARIAN PÄÄLTÄ!!! Mutta, jos Pandat ovat esim. Maggyn päällä niin ei kukaan välitä siitä!!! Onko se teistä oikein!!!!!!!!!????????? Minusta se on TÄYSIN väärin ja siksi aionkin tehdä blogiini Mielenosoitussivun! Joo, tiedän.. Se kuulostaa hullulta, mutta onko teistä oikein, että Ella, Max ja Kamaria ovat ylempiarvoisia kuin me muut!? Itse kannatan tasa-arvoa, entä te? Tämä edellyttää sitä, että en liity enää yhteenkään Ellan, Maxin ja Kamarian apuliittoon. Olen pahoillani, mutta tämä on oma mielipiteeni ja teen niinkuin itse haluan! Joo no se siitä.. Mutta kertokaa kommenteissa, että onko se oikein pliide..?
Sori.. Tää on taas tälläinen tylsä, väritön ja kuvaton postaus.. Mutta pyydän: Yrittäkää jaksaa lukea vielä seuraava juttu!
Eli muistatteko, kun Tare ja Sam lähtivät matkoille? Luulen, että heidän korttinsa oat täällä ensiviikolla.. Salaperäistä eikö?

Tassutellen:Molly/Violet

7 kommenttia:

  1. Joo! Se on hyyvin epä reilua! Mun blogissa on KAIKILLE pandoille tarkoitettu apu liitto.. ite en oo tosin kohannu viel tollasta hetkee, et oltas tahallaan toisen päällä... siis...
    MIELEN OSOTUS! JOOPS! iha mahtava idea! jes! vihdoin pääsee osoittaa mieltään! Olenko muuten jo sanonu, että sun tausta kuva on söpö nWn Millo laitats sen sivun?

    VastaaPoista
  2. Niimpä...Ihan uskomatonta,että Ellaa,Maxia ja Kamariaa pidetään jotenki "parempina" kuin ihan tavallisia pandoja...

    VastaaPoista
  3. Moiii!
    Kiitos paljon kun tuette mua! Tiesin, että joku ymmärtäisi hyvän päälle.:D

    VastaaPoista
  4. Jep, oon samaa mieltä.
    Mutta apuliittohan "auttaa" juuri sitä, ettei julkkiksia palvota kuin auringonjumalaa..

    VastaaPoista
  5. paitti, jos se on tehty KAIKILLE pandoille, niiku PPP (panfusta parempi paikka) ja TJL (tavisten jelppi liitto)

    VastaaPoista
  6. Mut Maggy:Yleensä Apuliittolaiset huutaa:HETI POIS ELLAN, MAXIN JA KAMARIAN PÄÄLTÄ!!! Ja eivät he kellekkään muulle niin huuda, joten se juuri ON palvomista! Ja sen täytyy loppua!!!

    VastaaPoista