maanantai 7. maaliskuuta 2011

Maanantai.. EIIII!!!

Moedo!
Yyyyh.. Maanatai jälleen.. Inhoan maanantaita.. Juuri tänään koulussa ehdotettiin opettajalle, että jos maanantai vaihdettaisiin tiistaiksi niin sitten olisi kaksi tiistaita!xD Nonni.. en tullut postailemaan sen takia, että haluaisin tylsistyttää teidät vaan onhan minulla uutisiakin!OwO Eli siis.. En muista mikä päivä se oli, mutta päivä kumminkin. Olin Jenzkan 300 päivää synttäreillä! Eli hän on ollut panfussa nyt hieman yli 300 päivää. Kukaan muu ei tullut, mutta Simppis tuli juuri, kun Jenzka oli lähtemässä ja air tuli jenzkan lähdön jälkeen.. Mutmut.. Siitä mielenosoitusjutskasta vielä. Poistan "Opi kieliä!:)"-sivun ja teen tilalle "Mielenosoitukset"-sivun huomiseen mennessä. Ellan, Maxin ja Kamarian palvomisen täytyy loppua!!!
Uudet ystäväni
Klassinen Pandaympyrä
Vesipallot leijuvat!xD
Tanssijarivi + Pandaympyrä (oikealla)
Minulle tapahtui yksi hassu bugi vähänaikaa sitten enkunpanfussa. Nimittäin, kun heitin vesi-ilmapalloja niin ne jäivät leijumaan ilmaan!! Se on itse asiassa aika ärsyttävä bugi, mutta ei siitä enempää.
Sitten asiaa Pandandasta.. Sain kaksi hyvää uutta ystävää yhdessä illassa!! Tanssimme ja pidimme hauskaa ja chattailimme! 
Ei muuta Pandandasta ja sitteeeenh.. Tämä postaus taitaa olla lopuillaan, joten öitä ja moikka!:D


Tassutellen:Molly/Violet
P.S.Lopetan tunnisteiden käytön.

5 kommenttia:

  1. Ai sinäkin olet Pandandassa.... Niin minäkin! :D

    VastaaPoista
  2. Mieki oon! en oo tosin käyny ku viimevuonna viimeks... Mitkä teijä nimet on! Miulla on hyyppä nimelt SuomiPanda! nWn ootteko näähny?

    VastaaPoista
  3. Mulla on kaks pandaa namupanda122,ja Stacy83..... (-.-)

    VastaaPoista
  4. ok
    Näin kerran siel pandan nimeltä Munnimi xD hiienoo

    VastaaPoista
  5. Munnimi?? :D Onpa hassu nimi :DD

    VastaaPoista