lauantai 26. maaliskuuta 2011

I am here again

Moippodis!
Huaaaaaaah!!?? En ole Blogannut VIIKKOON?! Voi kääk.. Olen vain pelannut Slyta.. Sori tosi paljon!! No nyt kerron vähän Panfusta:

Eli Panfuun on tullut kevät; kukkasia ja linnunlaulua kaikkialla. Ja sinun pitää auttaa Lennya, joka odottelee San Franpanfun suihkulähteellä.Eilen oli muuten Kultis ja Yllätyskoneesta sai laavalampun!

Noin. Olikos muuta asiaa...? Niin! En välttistä ehdi aina päivitellä blogiani, mutta elkää pliis suuttuko! Ja sitten.. Ja nyt kerron miksen enää käy Panfussa niin paljon: Panfusta on tullut ihan outo pelipaikka! Miljoona kertaa huonompi kuin ennen! Kun tulin panfuun niin oli tosi kiwaa, mutta Panfusta on tehty uusi ja huonompi peli kuin ennen olikaan!! Ja sit.......... Elkää ihmetelkö jos en bloggaile kuin ehkä kerran tai kaks viikossa tai parissa viikossa.. Noniin. Sorry kun tästä tuli tälläinen minipostaus. Ciao!

Tassutellen:Molly/Violet

2 kommenttia:

  1. onneks sentää jatkat tätä blogia nWn.. (en jaksais poistaa sitä mun lukemien blogien listalta xD)

    VastaaPoista
  2. ummh. Kaikki paikat tuhotaan uusimalla niitä ja poistamalla kaikki hyvät jutut ;A; Oon lopettanut mooonta paikkaa, koska ne on uusiutunu ihan surkeiks... -.-''

    Yayy, että jatkat :3 Sly on just kova peli >8D

    Yama

    VastaaPoista