torstai 27. tammikuuta 2011

"Hullut päivät viikko"!O.o

Hellöy!
Otsikko kertookin kaiken!xDTämän viikon aion kruunata "Hullut päivät viikoksi", koska tällä viikolla on tapahtunut niin hulluja asioita, että ette uskokkaan!!Kerron kolme hullua asiaa:

!.Meille tuli kouluun sijaisen sijaisen sijainen!!

2.Meillä oli eilen kotona ruokana nakkisoppaa ja koulussa oli tänään nakkisoppaa!!

Ja kolmas on niin pitkä, että kerron sen ilman numerointia:Yöllä, minulla oli hieman huonot oltava, sillä tuli "hätä" keksken yöunien ja kääntelin ja väänelin ja huidoin...Ja yhtäkkiä heräsn ja minun kädessäni oli jalkalamppu!!!!!!!!!!xDSiis tämä on ihan totta!!Enkä tiedä miten se oli käteeni joutunut...Siihen on kaksi vaihtoehtoa:

1.Lamppu oli juuri kaatumassa lattialle ja ehdin ottaa siitä kiinni.

2.Otin lampusta kiinni, kun se oli vielä pystyasennossa enkä jaksanut pitää sitä enää niin ylhäällä, joten laskin sitä alemmas.

Eli siis lamppu ei ollut ihan kiinnilattiasa, mutta melkein!xD Nojooo, kaikki jutut ei ole hulluja, mutta tuossa ei ole vielä kaikki!Mutta ei siitä enempää, nyt Panfun pariin!...
Eli nyt sinun pitää TAAS auttaa Gulliveriä ja tulla ensi viikolla takaisin!Ja Paul on taas vienyt lettukioskin, tällä kertaa linnan nurkille!xD Joo, ei kai sitten muuta, moicca!

Tassutellen:Molly/Violet

2 kommenttia:

  1. Moii!
    Aikas hullu viikko tosiaan..
    Mun blogini salaisuus on..että mä yritän tehdä blogistani mahdollisimman söpön! ♥

    VastaaPoista
  2. Moiiiih!!!
    Hetuli:Jeeiiii!!!VIHDOIN kommasit!!!Joo ja aina hetuli kun sä oot panfussa ja etin sut niin lähdet just sillä punasella sekunnilla!
    Maggy:Kiitti!

    VastaaPoista