perjantai 18. helmikuuta 2011

Hiihtoloma, Wanhojen tanssit ja uusi teema!!

Moikkelista!
Hyvää Hiihtolomaaaa!!!Nyt se alkoi!Olisin kylläkin halunnut jäädä kouluun..Ei sen loman VIELÄ pitänyt tullaaah!!!!:(((Nooh, PAKKO tottua.Tänään oli Wanhojen tanssit!Ne olivat toooosi hienoja ja luokittelin puhut seuraaviin ryhmiin:Kreivitär, PingviiniPrinssi, JoutsenPrinsessa, JääPrinsessa ja muut!Eli Kreivittäriä oli yksi ja hän näytti tältä:Tuima katse, mustaa ja punaista mekossa, mustat hiukset ja pitkä!Hetuli jo varmastikkin tietää kuka kreivitär on!!xDPingviiniPrinssi:Miespuoliset tanssijat.JoutsenPrinsessoitakin oli yksi aito:Valkoinen röyhelömekko, vaaleat hiukset ja kaiken lisäksi hän näytti ihan Kiira Korvelta!!JääPrinsessoja oli kaksi:Vaaleansininen mekko, jossa on kimalteita, vaaleat hiukset.Muut:Muut!xDJoo, eli kaikki olivat tosi kauniita!Ja samat tanssit sitten ensivuonna..Haluaisin kysyä yhtä asiaa:Onko teidän kouluissanne sellainen hullutus kuin:Ragetus?Meidän luokkalaiset pojat on vähän niinku "Ragettajafaneja"!Rage:Enkuksi raivo..Se on mielestäni typerää..!Jos teidän koulussanne on tälläinen "ilmiö", niin laittaisitteko kommaaa?
Onko tässä blogissa teistä jotain uutta?Minusta on, sillä vaihdoin blogini teeman ja nyt se on mielestäni paljon parempi!Sitten vielä pari juttua ennekuin päästään tämän postauksen loppuun.
Elikkäst.Kerron teille nyt oikeasti yhden tosi huvittavan jutun!!Jos esim. menen terkkarille niin, kun terkkari vaan puhuu ja puhuu ja puhuu ja puhuu ja muutenkin niin meinaan nukahtaa!!!Sama juttu on kaikissa tylsissä paikoissa..!Se on ärsyttävää, kun koko ajan meinaa mennä silmät kiinni!!!ja muuten, se "Mikä näistä seuraavista eläimistä tulee seuraavaksi blogini maskotiksi?" niin se juttu perutaan!!!!Sori, mutta en jaksa sitä neää..No mutta ei kai tässä enää muuta, jatkellaan joku päivä..Moikkaaa!

Tassutellen:Molly/Violet

5 kommenttia:

  1. HIIHTOLOMA!Ny jo! Meil se on vasta.. viikol 10 (kait)

    VastaaPoista
  2. Häähäää!!!(:<Joo, tosiaan, meillä alkoi hiihtis jo tänään!

    VastaaPoista
  3. Hello!

    Miten niin hyvää hiihtolomaa? Ei kaikilla ole vielä läheskään hiihtoloma..

    Huokaillen,
    Xalia.

    Ja muuten eks ookki mun blogin lukia siis Xalian panfu blogin? Kiva jos oot, sulkin on tosi kiva blogi. Luen sie aika monesti.

    VastaaPoista
  4. Moips!
    Xalia:Hmm, en ainakaan muistaisi, että olisin blogisi lukija, mutta ryhdyn heti!:D Jooja, tosiaan meillä alkoi hiihtiiis!:"3

    VastaaPoista