keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Postaus Panfusta

Moips Panfulaiset ja muut!
Äääh, sori..En ole kirjoittanut vähään aikaan, koska on ollu kouluhommia ja muuta......NONIIN, asiaan kiitoooos!Joojoo..Eli sis asiaa Panfusta..Gulliver lähtee tänään ja häneltä saat lahjaksi punaisen paidan, jossa on valkoinen G-kirjain!Ja sitä voi käyttää vaikkei olisikaan Kultis!Jeiii!!Ja menkääs linnan terassille auttamaan Kamariaa.Miksi??Koska Paul on nukahtanut ja veti Kitkeriön saaren Panfuun kiinni, koska Evron (uusi pahis) houkutteli Paulia letulla!!Ja Paulhan eivoi vastustaa lettuja!Evronin suunnitelma toteutui ja nyt, kun Kitkeriön saari on Panfussa kiinni Evron voi tehdä mitä vain!Aaaaapuaaaah!Mutta yhtä asiaa en ymmärrä..Miten Paulista tuli niin iso, kun oli vetämässä sitä Kitkeriön saarta!!??Jaahas..Jaahas..Ja Kamarialta saat medaljongin, jota voi myöskin käyttää ilman Kultistaa!Ja sitten ei tainnut muuta ollakkaan..O____O" En tiedä milloin taas kirjoitan, joten odotelkaa rauhassa!Vaihdan tänään blogiini ystävänpäivä-teeman ja ystävänpäivän jälkeen vaihdan taas uuden.Moikka!:)P.S.Kamaria, Ella ja Max olivat eilen Panfussa, ja otin tietenkin miljoona kuvaa!Tässä niitä:
P.P.S.Kopioin Uniellan tekemän tietokortin muistoksi Uniellasta, vaikkei hän onneksi vielä loppaakkaan, mutta vähentää Panfuiluaan ja Bloggailuaan..


Gulliver-paita
Medaljonki
Tassutellen:Molly/Violet

5 kommenttia:

  1. HOHOO! XD Olinpas minä monessa kuvassa :3

    Yama

    VastaaPoista
  2. Moi Molly!! tehtäiskö joku tarina? Jos sä ottaisit kuvat jos sä pystyt jotenkin. ilmoita jos et pysty tekee tarinaa 13.2 päivä PLZ! T.Jenna09 ja KissaFani10

    VastaaPoista
  3. Nyh.. olit silloun, kun mie en ollu..

    VastaaPoista