sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Uusi pahis ja PanfuBongaus!

Moikkelistamoi!
Tänään aamulla menin tuttuun tapaan linnan terassille ja nyt pilvien alta todellakin näkyy jotain!!!Mitä sieltä näkyy!!??Ole vaiti niin kerron...Eli punainen korkea vähän kiinalaisen näköinen "tornipalatsi", jonka terassilla seisoo ehkäpä Panfun uusi pahis!!Ja tarkemman kuvan tästä pahiksesta löydätte uutiskirjeestänne, jonka Panfu on teille lähettänyt.Heiheihei, voidaanhan mekin laittaa se kuva tähän postaukseen!Aijoo, noniin laietaas...Juuh ja arvatkaa mitä se ukkeli tekee tai ainakin näyttää tekevän?!Jos katsotte OIKEIN OIKEIN tarkasti kaukoputkeen saatatte huomata, että se uusi pahis kerää tai oikeastaan levittää ukkosta taivaalle!!!Hänellä on pilvi tassuillaan josta tulee salamoita!!Tää on ihan hullua, vai mitä!?Annoimme "Uudelle Pahikselle" nimen:PunaPaul!Koska tämä uusi pahis taitaa tykätä paaaljon punaisesta!xDNo, punainenhan on monessa tarinassa ja elokuvassa pahiksen tunnusväri..Samoin musta.Nyt kerron vähän siitä PanfuBongauksesta:Eli PanfuBongaus on sellainen juttu, että jos Panfussa on jotain outoa mitä ei ennen ole ollut tai on bugi eli virhe niin kerro siitä minulle kommenteissa niin otan paikasta/asiasta kuvan laitan sen tänne blogiin ja kirjoitan kuvan viereen löytäjän nimen!Tajusitkos?Toivotaan, että tajusit!Panfublogista voit lukea vastauksia Ellalle ja Maxille kysyttyihin kysymyksiin!

Tuo Panda on nukahtanut pubiinsa!Liittyyköhän tuo mysteerinen Panda jotenkin Panfun tuleviin tehtäviin??


LUNTA vieläkin ja vielä Karibian rannalla!!


Hörhelöitä???

Olen nyt taas eri koneella, mutta se "ISO kone" hajos taaaas!!!Näyttö pimennee koko ajan, vaikka pölyt puhdistettiin jo ajat sitten!Mikäköhän sillä on??En ole kättänyt sitä varmaan kolmeen päivään..Onkohan sillä koneella kaikki mutterit tallella?Ylhäällä on minun itse bongaamiani noita Panfu jutskia ja nyt kerron teille tooooosi hauskan jutun:Menkää kiparadalle eli juoksuradalle sinne mistä saa auton.Eli jos menet sinne palkintopaalun viereen näet kyltin jossa on punainen kysymysmerkki.Paina sitä niin kuulet miehen äänen joka sanoo englanniksi tälläisen lauseen:Paul tha Kid on kadonnut!Mene linnan terassille ja pyydä apua Kamarialta!Jotaski tolleen!Ihan älytöntä!!Tietääköhän muut Pandat tästä?Eipä tässä muuta ollutkaan..Nyt menen Panfuilemaan, moido!

Annmaryn maja!Tosi hieno, vai mitä?!
Tassutellen:Molly/Violet

3 kommenttia:

  1. Se tarkottaa silleen "huulua" yms... En osaa selitää.. xD et tajuu varmaan mitään... (syytä sikoo.. se sanoo aina kaikkee Sceeriks...)

    VastaaPoista